Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
2
0
3
5
5
Összehasonlítás
Termék részletek


Fox Impact Spod Spomb Bomb 2016 New eredeti etető rakéta

Fox Impact Spod Spomb Bomb  2016 New eredeti etető rakéta
  • Fox Impact Spod Spomb Bomb  2016 New eredeti etető rakéta
  • Fox Impact Spod Spomb Bomb  2016 New eredeti etető rakéta
5 790 Ft

A FOX Impact Spod Bomb – nem lehet vitás - forradalmasította a partról történő etetést!
A működési elve roppant egyszerű és hatásos! Kis gyakorlással biztos megoldást jelent a pontos etetés kialakítására!
A rakéta alakú hengeres testbe csak bele kell tölteni a kiválasztott csalogatóanyagot és egy erősebb bot és zsinór segítségével, lendületes dobásokkal a kívánt helyre kell jutatni.
A vízbecsapódás pillanatában a nyomórúgó kinyitja a FOX Impact Spod Bomb-ot és annak tartalma a becsapódás helyén a vízbe hullik.
Ezt követően csupán ki kell tekerni, majd többször megismételni – a kívánt hatás érdekében – a műveletet.
FOX Impact Spod Bomb segítségével hihetetlen pontossággal etethetünk. A régi típusú etetőrakétáknál a dobás célba érése előtt a levegőben már hullott ki a csalianyag.
Ez a FOX Impact Spod Bomb rakétánál nem fordulhat elő, mert zárt rendszerű, és csak a vízbeérés pillanatában nyílik ki, és ezáltal csak az etetni kívánt területre kerül a csalianyag.
Távolsági kiválóság: TÖKELETES Aerodinamikai víz-csepp forma. Minimális súrlódásból adódóan a levegő lehetővé teszi, hogy akár a 170 m távolságra is eljusson!
Gyors és Pontos: kevésbé innovatív mivel FOX Impact Spod Bomb elősegíti, hogy a horgászok anélkül, hogy elveszítenék a rakéta tartalmának egy részét pontosan a kívánt helyen távozik belőle a csali, nem úgy mint a hagyományos rakétáknál!
Nincs korlátozás: Legyen bármilyen apró is a mag, pellet, élőcsali (csonti, giliszta, bogár) semmi nem esik ki repülés közben!
Stabil repülés: Nem kell aggódni még a szeles időjárásnál sem, mert a kiváló aerodinamikai felépítése nem befolyásolja értékelhető módon sem az irányt sem a távolság megváltozását!

A nagysikerű FOX Impact Spod Bomb már középméretben is kapható a speciális etetőrakéta a FOX Impact Spod Bomb Medium, amely egy kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező speciális tervezésű spod rakéta. A teljesen zárt nagyméretű szerkezettel szinte bármilyen, nagy mennyiségű etetésre szánt anyagot etethetünk, akár eddig elérhetetlennek tűnő távolságokra is.

A rakéta fejrészében egy önműködő nyitó szerkezet található, amely a vízbeéréskor azonnal nyitja a rakétát. Használatához spod bot használata ajánlott!

A Spomb spod etetőrakéta jellemzői:
- egész hosszában nyíló tartály
- légzárvány a lebegés érdekében
- alacsony légellenállású forma
- egyenes röppálya a kiképzés következtében
- több ezer dobási lehetőség egy termékkel, biztonságos nyitással és záródással

Made in England. A Spomb Fishing Limited. SPOMB® liszensze alapján gyártva és fejlesztve.

Két méretben rendelhető:

-Közepes
-Nagy
  • A vásárlás után járó pontok
    200 Ft