Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
2
0
2
7
8
Összehasonlítás
Termék részletek


Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag

Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
 • Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
 • Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
 • Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
 • Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
 • Panama Speedy etetőhajó Alapcsomag
A Speedy egy kiváló ár/érték arányú hajó, csendesen és kellő sebességgel -akár folyóvízen is- bejuttatja az etetőanyagot szerelékkel együtt. Áramvonalas formája szemet gyönyörködtető, ragyogó, tükörfényes lakkozással kifejezetten esztétikus darab. Az akkufedél gyors zárjainak köszönhetően, az akku nagyon gyorsan cserélhető. Az akkufedél vízhatlan gumitömítéssel tökéletesen szigeteli el a hajó belsejét. – lásd a hajó víz alatti tesztjéről készült videót.

A tartály rézsútos kialakításának köszönhetően könnyedén lecsúszik, legurul a bojli, pellet a szerelékkel együtt. A hajó teherbírása kb. 2,5Kg.

A tartály lezárható egy fedéllel, amely esőben is lehetővé teszi a dippelt etetőanyagok, valamint PVA száraz bejuttatását. A hajó mindennemű horgászathoz megfelelő, kisebb gyakorlással bármilyen szereléket, csalit beiktathatunk a kívánt helyre. Akár H vagy dőlő bóját vagy stupeket is bevontathatunk vele. Hajó könnyen és sérülésmentesen szállítható a saját vastag kemény szivaccsal bélelt vízlepergető anyagból készült táskájában. Előnye a kompakt méretben rejlik, ez azonban nincs negatív hatással a hajó stabilitására. A vízen azonban a legnagyobb szélben is megállja a helyét, nem kell félnünk, hogy felborul, vagy esetleg elsüllyed. Halradar előkészítés is megtalálható rajta. A hajótest alja a szonár fej fogadásához lett kialakítva, így a halradar utólag is beszerelhető a hajóba, és minden elektronikai rész a hajó belsejében kap helyet. A halradar áramfelvétele csekély, ezért a hajó saját akkujáról üzemel, melynek előnye, hogy a halradar parti egységén láthatjuk az akku töltöttségi állapotát pl: 12,4V. A halradar parti egysége sípolással jelzi, ha az akku elérte azt a merültségi szintet ahol a hajót már érdemes kihozni és friss akkuval ellátni. Ez a merültség jelző funkció a halradar nélküli változatoknál is elérhető. Igény esetén a hajó fény és hangjelzéssel jelzi az akku merültségét. Halradaron kívül a saját Autopilot (teljesen automata robotpilóta) rendszerünkkel is felszerelhető a hajó utólag is.
 • A Panama Speedy etetőhajó jellemzői:

  – Ezt a hajót kifejezetten bojlisok részére készítettük
  – A karbon mintázattal ellátott ütésálló műanyag hajótest tartósabb minőséget biztosít az üvegszálas testekkel szemben
  – A 12V 150W DC motor dinamizmust és figyelemre méltó sebességet biztosít
  – 2,5 kg teherbírás
  – Hínár elleni védelem rozsdamentes anyagból
  – Rozsdamentes tengely
  – LED világítás, mely a főkapcsolóval együtt kapcsolható, de kérhető külön kapcsolóval
  – Hatótávolság: kb. 300 m, max 500 m
  – Akár 5-8 km is megtehető egy feltöltéssel
  – Hajó mérete: 75 x 35 x 24 cm  Alapcsomag tartalma:

  1 db karbon színű hajót

  1 db akkut a hajóhoz

  1 db távirányítót

  1 db töltőt a hajó akkumulátorához

  4 db AA elemet a távirányítóhoz