Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
4
2
4
2
6
Összehasonlítás
Termék részletek


RYOBI PROSKYER

-19%
RYOBI PROSKYER
  • RYOBI PROSKYER
  • RYOBI PROSKYER
  • RYOBI PROSKYER
  • RYOBI PROSKYER
38 490 Ft
Akció: 30 990 Ft
Kezdete: 2016.03.13   A készlet erejéig!
Az első fékes, speciálisan kúposított dobbal, készített Proskyer a távdobáshoz szükséges minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A két fém pótdobbal készült nagyhalas orsó kiemelkedően szépen rakja a zsinórt. Egy forgásával a dob 95 cm-t csévél föl, így a szerelék nagyobb távolságból való, gyors kitekerése sem jelent problémát. Hajtókarja erős, stabil fogást biztosít a nagyobb halak fárasztásakor is. Tökéletes fékrendszere és korrózióállósága, bronz belseje miatt akár tengeri halak horgászatára is alkalmassá teszi. A nagy pontyra, vagy harcsára horgászók számára is ideális, megbízható választás lehet.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli. Az orsó értékét növeli, hogy kiegészítőként két darab minőségi fém távdobó pótdob is tartozik hozzá.

A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.
  • Méret Csapágy Áttétel Zsinórkapacitás Súly
    50 5+1 3,9:1 0,35 mm / 100 m 710 g
  • A vásárlás után járó pontok
    1 000 Ft
Webáruház készítés