Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
3
0
9
5
9
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Stég Product bojli 1 kg

Stég Product bojli 1 kg
 • Stég Product bojli 1 kg
 • Stég Product bojli 1 kg
 • Stég Product bojli 1 kg
 • Stég Product bojli 1 kg
 • Stég Product bojli 1 kg
2 990 Ft2990

A banán & kagyló ízesítésű bojli csalogató hatását nem csak a fehérjetartalom határozza meg, hanem különböző növényi összetevők,plusz az emelt dózisú aromatartalom. A bojli tartalmaz aromát, attraktorokat és természetes színezőanyagokat, elsősorban rövid (1-2 napos) horgászatokra ajánljuk.

A tapasztalataink alapján kijelenthetjük,hogy a csokis & májas bojlival a legjobb eredményeket a hideg vízben értük el. A bojlit a halas mixből készítjük úgy,hogy megemeltük benne a májliszt mennyiségét és a kakaótartalmat felemeltük egész 15 % ig.Az aromák és az attraktorok kiáramlását úgy állítottuk be,hogy a 15 fokos vízhőmérséklet alatt is biztosított legyen,ezért a bojli felülete kis mértékben oldódik. Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

A Red Pepper bojli a Stég Product 2014 új favoritja! A bojli összetevőinél nagy figyelmet fordítottunk arra,hogy a különböző alapanyagok kiáramlása,a vizbeérkezéskor azonnal megkezdődjön,ezzel növelve a bojli fogoságát.Az íz- és illatvilágát a pirospaprika és a 3 féle bors őrleménye határozzák meg. A tesztek alapján a Red Pepper bojlival a hideg víztől a meleg vizig,nagyon jó eredményeket értünk el!

Spicy / Fűszer / bojli. A Stég Product termékei közül legtöbb vásárló ezzel a termékkel horgászik nagy megelégedéssel. Bátran kijelenthetjük a vásárlóink és a magunk tapasztalatai alapján,hogy ez a bojli minden körülmények között megálja a helyét,legyen az tavasz,nyár,ősz, Aroma és mesterséges színezék nélkül készül, jellegzetes íz- és illatvilágát az alapanyagban található természetes fűszerek határozzák meg. Könnyű emészthetősége és egyenletes aromakibocsájtása révén egész évben sikeresen használható.

Squid - Chili / Tintahal & Polip / bojli. Különleges tintahal- és hallisztalapú bojli.Energiatartalmát elsősorban a 83% fehérjetartalmú tintahalliszt illetve a halliszt adja, az extra csípősséget pedig az alapkeverék 15%-át kitevő rendkívüli kapszaicin tartalmú chilikeverék.Mivel az ízt adó anyagok az alapkeverékben szárazanyag formában vannak jelen, eloszlásuk és aromájuk oldódása folyamatos.
 • Címke: Banana & Shell / Banán & Kagyló / 20 mm Bojli
  Kiszerelés: 1 Kg
  Íz: Banán & Kagyló
  Méret: 20 mm
  Ajánlott évszak: Egész évben

  Címke: Chocolate & Liver / Csoki - Máj / 20 mm Bojli
  Kiszerelés: 1 Kg
  Íz: Csoki & Máj
  Méret: 20 mm
  Ajánlott évszak: A legjobb eredményeket a hideg vízben értük el.

  Címke: Red & Pepper 20 mm Bojli
  Kiszerelés: 1 kg
  Íz: Paprika & bors
  Méret: 20 mm
  Ajánlott évszak: Egész évben

  Címke: Spicy / Fűszer / 20 mm Bojli
  Kiszerelés: 1 Kg
  Íz: Fűszer
  Méret: 20 mm
  Ajánlott évszak: Egész évben

  Címke: Squid - Chili / Tintahal & Polip / 20 mm Bojli
  Kiszerelés: 1 Kg
  Íz: Tintahal - Chili
  Méret: 20 mm

 • A vásárlás után járó pontok
  300 Ft
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.