Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
0
1
2
3
Összehasonlítás
Termék részletek


Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó

-8%
 Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó
 • Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó
 • Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó
 • Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó
 • Tica cybernetic GG100 harcsázó orsó
32 990 Ft
Akció: 30 490 Ft
Kezdete: 2018.03.28   A készlet erejéig!
A Cybernetic GG 100 a Tica legerősebb nagyhalas orsója, amely a robosztus megjelenés mellett extra erős tengellyel, alumínium ötvözetből készült orsóházzal, nagy zsinórkapacitással, és nagyteljesítményű fékrendszerrel rendelkezik. Mindez lehetővé teszi, hogy méltó ellenfelei lehessünk az édesvizeink legnagyobbra növő halának, egy kapitális méretű harcsának.
A Cybernetic Frame (CF) alumínium ötvözetből készült orsótestben 8 db magas minőségű speciális golyós, és 1db tűgörgős csapágy, és excentrikus tányérkerekes meghajtás található. A szabadalmaztatott, Inteligent Oscillating System (I.O.S) dobemelő rendszernek, és az Anti-Twist csavarodást kiküszöbölő zsinórvezető görgőnek köszönhetően a fonott zsinórt is tökéletesen fekteti fel az orsó dobjára. A kiváló minőségű dúralumíniumból készült dob felülete eloxált, ennek köszönhetően rendkívül kopásálló.
A nagy teljesítményű elsőfék finoman szabályozható, fokozott terhelés esetén is megbízható működésű, amely köszönhető a nagyméretű karbon féklamelláknak, és tökéletesen szigetelt vízálló kialakításnak.
A számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor, CNC megmunkált alumínium hajtókar, az extra erős felkapókar, és a teljesen vízálló orsóház teszi még tökéletesebbé ezt a precíz összeszerelésű nagyhalas horgászorsót.
 • Tecnikai Tulajdonságok:
  -8 db nemesacél golyóscsapágy
  -1 db tűgörgős csapágy
  -fokozatmentes visszaforgásgátló
  -aluminium dob és pótdob
  -titanium bevonatos zsinórvezető görgő
  -ergonómikus kialakítású CNC megmunkált aluminium-T hajtókar
  -Cybernetic Frame Aluminium orsótest
  -ultra erős,könnyű orsóház
  -90mm hosszú hajtókar
  -vízálló kivitel
  Súlya: 840g, áttétel: 3,3:1, Zsinórkapacitás: 0.45/450m