Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
4
7
6
9
0
Összehasonlítás
Termék részletek


Bagem Pro-Competition Etetőanyag 700g

Bagem Pro-Competition Etetőanyag 700g
1 750 Ft

Felsőkategóriás etetőanyagok megfizethető áron a finomszerelékes horgászat őshazájából,Angliából.

Az új Pro-Competition család minden tagja a legfrissebb versenytapasztalataim alapján készült. Mind a hét keverék kizárólag a legjobb, legfrissebb hozzávalókból készült, néhány titkos attraktorral. Az ultramagas halliszt tartalom garantálja, hogy ezek a legjobb keverékek a piacon. Sohasem használok a receptekben olyan egyszerű ballasztanyagot, mint a zsemlemorzsa.

Neil Machin
 • F1nesse Gold grundbait:
  Neil Machin 2013-as keveréke. Ponty horgászatára fejlesztett hallisztes keverék, melyet édes aromája tesz igazán különlegessé.

  Commercial Carp grundbait:
  Egy igazi univerzális mix, minden hal bolondul érte. Világosbarna tónusú keverék, extra minőségű halliszttel, és hozzáadott nagy méretű piros morzsával. Minden finomszerelékes módszerhez!

  Red Reaper groundbait:
  A vörös keverékek egyre nagyobb teret hódítanak. Ez a jól látható, "spicy" mix, olyan titkos alkotóelemek is tartalmaz, mint a Robin Red, amit minden hal imád.

  Krill Seeker groundbait:
  A krill egy szuper hatékony attraktor! A keverék narancssárga/barna színével tökéletes választás a sekély, zavaros pontyos tavakon.

  Machin's Method groundbait:
  A fantasztikusan magas proteintartalmú alkotóelemek hozzájárulnak a tökéletes tapadáshoz. Az enyhén ragacsos mix hamar kezd oldódni.

  Machins Green Method grundbait:
  Egy fantasztikusan magas proteintartalmú etetőanyag, melynek alkotóelemek hozzájárulnak a tökéletes tapadáshoz. Az enyhén ragacsos mix hamar kezd oldódni. A népszerű keverék zöld változata.

  Machins Margin Mix grundbait:
  Neil Machin legújabb etetőanyag keveréke! Piskóta és halliszt alapú világosbarna mix, amely nagy arányban tartalmaz aprómagot, amely hosszasan az etetésen tartja a testesebb halakat.

  Super Halibut grundbait:
  Kevés etetőanyag fogja tudni felvenni a versenyt a nyári hónapokban ezzel a sötét, magas proteintartalmú, olajos etetőanyag keverékkel! Márna, dévér, ponty bolondul érte!

  Super Skimmer Dark grundbait:
  A super Skimmer Dark egy sötét, igazán tápláló keverék, a halliszt mellett meghatározó még a kellemes, krémes vanillia illat. Egész évben fogós etetőanyag!

  Super Skimmer Yellow grundbait:
  Összetételében hasonló a Dark változatához, sárga tónusa, és könnyebb állagának és vörös mag tartalmának köszönhetően ideális választás a meleg hónapokban.

  Sweet Breams grundbait:
  2011-es szezon új keszeges etetőanyaga. Világosbarna, piskóta alapú mix, hozzáadott apró magokkal. Elsősorban dévér, bodorka és compó horgászatához.

  Super Marine groundbait:
  Kevés keverék fogja tudni felvenni a versenyt a nyári hónapokban ezzel a sötét, magas proteintartalmú, olajos keverékkel! Márna, dévér, ponty bolondul érte!

  Super Natural groundbait:
  A Super Natural igazi univerzális, égesz évben fogós keverék. Világos tónus, közepes proteintartalom jellemzi.

  Super Green groundbait:
  A zöld keverékek már számos tavon verhetetlennek bizonyultak. Magas proteintartalmának nem tud ellenállni a ponty, de a dévér sem.

  Xpanda groundbait:
  A könnyed keverék domináns alkotóeleme az expander pellet. Ideális sekély vizekben, remekül ködöz, ami hamar felkelti a halak figyelmét.

  XPD Xpanda Dark grundbait:
  A népszerű Xpanda etetőanyag sötétbarna változata, mely kizárólag a legjobb minőségű expander pellet őrleményből készül. A sötét tónusú, könnyed keverék, remek választás a hideg hónapokban, illetve a letisztult tavakban!

  XPG Xpanda Green grundbait:
  A népszerű Xpanda etetőanyag keverék zöld változata, mely kizárólag a legjobb minőségű expander pellet őrleményből készül. A zöld szín számos tavon bizonyul verhetetlennek!
Webáruház készítés