Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Többet olcsóbban
- Ajándéktárgy
- Haldorádó Termékek
- Botok
- Orsók
- Zsinór
- Horgok
- Ólmok,Etetőkosarak
- Szék, Ágy, Hálózsák
- Ernyő, Sátor
- Bottartó,Rod-pod
- Merítők, Haltartók
- Kapásjelzők, Swingerek
- Etetőanyag
- Csali
- Bojli,Pellet,Paszta
- Adalék,Aroma
- Doboz,Láda
- Kiegészítők, Aprócikkek
- Ruházat
- Táska,Botzsák
- Halradar, Etetőhajó
- Csónakmotor
- Szerelékek,kellékek szerelékekhez
Látogató számláló
0
2
2
0
2
7
8
Összehasonlítás
Partnereink
Termék részletek
VDE Boilie 1kg
Mint ahogy minden más Carp Academy termék a kész boilie-k is csak
elsőrendű ,élelmiszer minőségű alapanyagokból készülnek. Megpróbáltuk
ár-érték arányban a lehető legjobbat kihozni úgy hogy nem akartuk kihagyni
belőle a fontos adalékokat illetve minőségi aromákat Minden Gyári Carp
Academy Boilie tartalmaz aminosavakat,étvágygerjesztőt,kukorica csíra
kivonatot illetve állati és növényi eredetű proteinokat. A bojlik
ízesítéséhez glycerol bázisú aromákat használunk amelyek a fenéken elterülve
oldódnak ki evvel biztosítva az optimális csalogató hatást .A bojlik piacra
kerülését egy két éves tesztidőszak előzi meg amely alatt hideg és meleg
vízben , kisebb tavakon illetve nagy tározókon egyaránt tesztelik a bojlikat
közben folyamatosan változtatva összetételét . A tesztidőszak végére alakul
ki az optimális tápérték összetétel, illetve a bojlik végső állaga.
Természetesen nem lehet minden vízre egyaránt tökéletesen működő csalit
készíteni de törekedtünk arra hogy egy széles körben alkalmazható csalit
hozzunk létre .A Speciális tartósítási eljárásnak köszönhetően a bojliknak
nincs kellemtlen mellékíze szinte olyan mintha mi magunk főztük
volna.
elsőrendű ,élelmiszer minőségű alapanyagokból készülnek. Megpróbáltuk
ár-érték arányban a lehető legjobbat kihozni úgy hogy nem akartuk kihagyni
belőle a fontos adalékokat illetve minőségi aromákat Minden Gyári Carp
Academy Boilie tartalmaz aminosavakat,étvágygerjesztőt,kukorica csíra
kivonatot illetve állati és növényi eredetű proteinokat. A bojlik
ízesítéséhez glycerol bázisú aromákat használunk amelyek a fenéken elterülve
oldódnak ki evvel biztosítva az optimális csalogató hatást .A bojlik piacra
kerülését egy két éves tesztidőszak előzi meg amely alatt hideg és meleg
vízben , kisebb tavakon illetve nagy tározókon egyaránt tesztelik a bojlikat
közben folyamatosan változtatva összetételét . A tesztidőszak végére alakul
ki az optimális tápérték összetétel, illetve a bojlik végső állaga.
Természetesen nem lehet minden vízre egyaránt tökéletesen működő csalit
készíteni de törekedtünk arra hogy egy széles körben alkalmazható csalit
hozzunk létre .A Speciális tartósítási eljárásnak köszönhetően a bojliknak
nincs kellemtlen mellékíze szinte olyan mintha mi magunk főztük
volna.
-
Méret: 20 mm
Ízesítés:
tonhal-királyrák
fokhagymás hering
kagylós- tintahal
eper lekvár
eper-máj