Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
2
9
6
0
7
Összehasonlítás
Partnereink

Hűségpont akció

Amit a hűségpont rendszerről tudni érdemes...


Mik azok a hűségpontok?

A hűségpontok egyfajta virtuális fizetőeszközök, melyeket minden vásárlás során lehet gyűjteni. Visszatérő vásárlóink ezzel a rendszerrel hűségpontokat kapnak, melynek összegét a virtuális számlájukon kísérhetik figyelemmel, és a későbbi vásárlásaik során bármikor beválthatnak.


Hogyan működik?

Webáruházukban történő vásárláskor minden termék után pontokat kapsz. Ez termékenként eltérő, de minden termék adatlapján fel van tüntetve. Amennyiben a hűségpontjaidat a következő vásárlás során még nem akarod felhasználni, hanem tovább gyűjtenéd, akkor minden egyes további vásárlásod alkalmával a megnyert hűségpontok hozzáadódnak az előző hűségpont egyenlegedhez. Így akár több ezer Forint értékű összegnek megfelelő hűségpontot is felhalmozhatsz, melyet részben vagy akár egyben is levásárolhatsz.

Extra 100 pont jár regisztráció után.
1db hűségpont 1 Ft értéknek felel meg.
A hűségpontokat 365 napon belül be kell váltanod,különben elévülnek.


Honnan tudom meg az aktuális hűségpont egyenlegemet?

Bejelentkezés után a "Megrendeléseim" menüpontban a "Kedvezmények" fül alatt láthatod az aktuális hűségpontjaid egyenlegét.


Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A vásárlási folyamat során a pénztárbanl válthatod be az aktuális hűségpontjaidat. Itt látni fogod, hogy mennyi hűségponttal rendelkezel.A végösszeg maximum 50%-a fizethető pontokkal, pl: a rendelés összege 20.000 ft, akkor maximum 10.000 pontot tudsz beváltani.

A felajánlott hűségpontok beszámításra kerülnek, és a végösszegből levonódnak!


Gyűjthetek-e hűségpontot, ha nem a webáruházból rendelek, hanem személyesen az üzletben vásárolok?

Hűségpontokat csak és kizárólag a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz. Természetesen amennyiben a vásárlási folyamat során azt választod, hogy a webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszed át, akkor jár a hűségpont.


Kapok hűségpontot az akciós termékek után is?

Igen. Az adott akciós termék csökkentett árának megfelelő hűségpontokat kapod.


Van olyan eset, hogy elvesztem a hűségpontjaimat?

Amennyiben egy megrendelés meghiúsul a Te hibádból, tehát nem veszed át a csomagot, vagy meggondolod magad és mégsem kéred a megrendelt termékeket stb., akkor az abból a vásárlásodból szerzett hűségpontjaidat töröljük.FONTOS: Amennyiben a hűségpontjaidat 365 napon belül nem váltod be,azok elévülnek!


A hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:

A hűségpontok gyűjtéséhez mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenned webáruházunkban.
A hűségpontok kizárólag a horgaszdiszkont.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.
A hűségpontok csak megvalósult rendelés és átvétel során lépnek életbe.
A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.
Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet.
A hűségpontok adott regisztráción belül más címre szállítással is felhasználhatóak.
A hűségpontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre.

Az Üzemeltető bármikor jogosult a fent leírtakon módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az Üzemeltető továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.

Amennyiben a hűségpont rendszerrel kapcsolatban problémád vagy kérdésed merül fel, az „Információk” hivatkozásra kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheted fel a kapcsolatot a weboldal Üzemeltetőivel.

A hűségpont rendszer 2014 08.06-tól van érvényben.