Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
3
0
7
3
2
Összehasonlítás
Partnereink
Termék részletek


AWA-SHIMA ION POWER FLUO+ 2 X 300 M

AWA-SHIMA ION POWER FLUO+  2 X 300 M
  • AWA-SHIMA ION POWER FLUO+  2 X 300 M
  • AWA-SHIMA ION POWER FLUO+  2 X 300 M
4 990 Ft


Az új Fluo+ sorozat az AWA ION POWER kiváló minőségű monofiljeinek kínálatát gazdagítja. Rendkívüli tulajdonságokkal és kiváló fizikai paraméterekkel rendelkezik.
A Fluo + sorozat három színváltozatban készül: sárga "Sun" megjelöléssel, narancssárga "Coral" jelöléssel és fekete "Black" jelöléssel. Ezeket a monofileket a kiváló minőségű MITSUBISHI Novamid NF polimerekből állítják elő, amelyek molekuláris szinten egyedileg vannak festve, vagyis a színezést közvetlenül a nyers polimer anyaghoz alkalmazzák. Az eredmény egy magas csomótűrésű monofil zsinór.
A Fluo + zsinórokat általános használatra szánják, akár pontyhalászathoz, akár pergetéshez, vagy tengeri halászat céljára. Színük tökéletes láthatóságának köszönhetően különböző fényviszonyok mellett segít a horgászoknak abban, hogy folyamatosan láthassuk a zsinórunkat, a halak elleni küzdelemben. Ugyanakkor a zsinór még mindig láthatatlan a vízben.
A Fluo + zsinórok megszakítás nélkül futnak két összekapcsolt spulnin - mindegyik 300m-es (összesen 600m-es csomagban). A PLS - Line Parallel Spooling alkalmazásának köszönhetően az alsó rétegek tökéletesen párhuzamosak maradnak, és a felső rétegek nem károsítják őket, és az egész zsinórt a tekercselés során csavarodásmentesen helyezik fel.

Kiszerelés 600 méter(2 db 300 méteres gurigán)

Különösen ajánlott távdobó pontyhorgászathoz!
  • A vásárlás után járó pontok
    200 Ft