Kategóriák
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
3
2
8
3
5
Összehasonlítás
Partnereink
Termék részletek


PB Products Armabraid előkezsinór

PB Products Armabraid előkezsinór
4 490 Ft


A PB Products Armabraid fonott előkezsinórja rendkívül lágy, és tökéletesen kör alakú keresztmetszetének köszönhetően kiválóan süllyed.

Ez a könnyen köthető előkezsinór a víz alatt teljesen természetesnek tűnik, így használatával könnyen átverhetjük a legóvatosabb pontyokat is. Az Armabraid bármely horoggal alkalmazható, de főképpen a rövidebb végszerelékek elkészítéséhez ajánljuk.

Mivel ez az előkezsinór különlegesen lágy, így a horog hegyére egy vízben oldódó lebegtető zsinórt helyezve elkerülhetjük az előke dobás közbeni összecsavarodását. A PB Products fejlesztőgárdája mindig különleges figyelmet fordít arra, hogy a termékek tökéletesen álcázottak legyenek, belesimuljanak a környezetükbe.

Minden horgász tudja, hogy amennyiben sikerül a végszerelékünket láthatatlanná tenni a fenéken, az mindig több kapást, nagyobb sikert eredményez.

A PB Products Armabraid három különböző színben (növényzet, iszap, sóder), 20 méteres kiszerelésben, 15 lb (6,8 kg) és 25 lb (11,34 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.
  • A vásárlás után járó pontok
    300 Ft